Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Це повинні побачити всі!»

У Полтаві починаються Дні «Дня»
05 лютого, 11:46
ФОТО З АРХІВУ «Дня»

Фотовиставка «День»-2014 та головний редактор газети Лариса Івшина — бажані гості на Полтавщині. Дні «Дня» в Полтаві відбудуться на запрошення обласної ради та її голови Петра Ворони. Партнерами заходів стали також Полтавський національний університет ім. В. Короленка, зокрема його ректор, професор Микола Степаненко, та департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації.

Попереднього разу наша фотовиставка була розміщена в цьому обласному центрі майже 10 років тому. Але в Полтавському художньому музеї імені Миколи Ярошенка про нього добре пам’ятають і зараз. «Приємно, що не вперше газета «День» відкриває фотовиставку і знову саме в нашому приміщенні. Ми не забули ту чудову подію, — говорить заступник директора з наукової роботи Світлана Бочарова. — Така виставка потрібна не тільки в Полтаві, її треба бачити якомога ширшому колу людей. Тому ми її будемо якнайширше рекламувати. Адже представлені тут фотографії — це саме наше життя». Світлана Іванівна — одна з перших полтавчан, хто ексклюзивно вже побачив нашу фотовиставку ще до її відкриття. «Я просто не могла відірватися від тих серій, які там виставлені. Коли дивилася виставку, говорила: це наша жива історія, — ділиться Світлана Іванівна — Дуже цікаві фото. Для себе я відзначила знімок Ірен Мороз «Одного разу в метро». І ваші чудові фотоальманахи «Люди Майдану» і «Жива історія». Багато із цих світлин представлені на цій виставці. Я навіть запланувала собі — представити фотоальбоми «Дня» нашим молодим фотографам».

Найкращі світлини міжнародного фотоконкурсу «День»-2014 будуть представлені, без перебільшення, у одній із найкращих виставкових зал України з 6 лютого до 2 березня. Відкриття фотовиставки за участі головного редактора «Дня» Лариси Івшиної відбудеться у п’ятницю в приміщенні Полтавського художнього музею імені Миколи Ярошенка (вул. Фрунзе, 5) о 12.00. А після урочистостей — сподіваємося, змістовне спілкування Лариси Олексіївни з «живою» Полтавою. До участі в круглому столі на вкрай актуальну тему «Як нам перемогти» запрошені студенти і викладачі Полтавського національного університету ім. В. Короленка, члени обласної ради, митці та інтелектуали.

Крім того, президент благодійного фонду підтримки ініціатив «Дня» Микола Гриценко стане учасником ранкового прямого ефіру на ТРК «Місто». Полтавчани, не забудьте ввімкнути телевізор у п’ятницю о 7.30! Також Лариса Івшина стане гостею політичної програми «Позиція» на ОДТРК «Лтава», про час виходу якої ми повідомимо пізніше.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати