Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Genius Olympiad-2020

Розпочався національний відбір до найбільшого екологічного конкурсу у світі
15 листопада, 11:35

Genius Olympiad є найбільшим і найпрестижнішим конкурсом наукових екологічних проєктів для школярів, у якому щорічно беруть участь понад 80 країн світу і який проводиться у м. Освего (США), повідомляється на сайті МАН України man.gov.ua.

До участі в конкурсі запрошуються учні — члени МАН 9—11-х класів, які володіють англійською на рівні, достатньому для презентації своїх проєктів (наявність сертифіката буде перевагою). Обов’язковою умовою участі є наявність дійсного закордонного біометричного паспорта, термін дії якого закінчується не пізніше, ніж за 6 місяців на момент проведення конкурсу.

Секції: «Робототехніка» — демонструє роль інженерії у розв’язанні глобальних екологічних проблем; «Мистецтво» — підвищує екологічну свідомість за допомогою музики й образотворчого мистецтва; «Креативне письмо» — поширює знання про глобальні екологічні проблеми в літературі; «Наука» — розв’язує проблеми екології за допомогою наукових знань та методів; «Бізнес» — розвиває екологічну свідомість бізнесу і просуває ідеї зеленої економіки.

Для участі в національному відборі необхідно заповнити заявку і завантажити мотиваційне відео англійською до 20 грудня 2020 року.   

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати