Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Гігантські китайські ліхтарі — на Співочому полі

13 грудня в Києві розпочнеться виставка світлових інсталяцій
27 листопада, 10:42

13 грудня на Співочому полі стартує фестиваль гігантських китайських ліхтарів. Це всіма улюблена виставка світлових інсталяцій, тільки з новими експозиціями, які перенесуть відвідувачів у таємничий світ казок та легенд Піднебесної, повідомили організатори заходу — компанія Grand Event.

Як розповіли організатори, передає kyivcity.gov.ua, композиції приїхали із Британії, де щойно пройшла виставка, та Китаю. Збирає і монтує світлові фігури спеціально запрошена китайська команда спеціалістів.

«Це вже другий фестиваль гігантських китайських ліхтарів, який відбудеться в Києві. Вперше фестиваль відвідав столицю на початку цього року, а потім вирушив до Одеси і Харкова. Захід відбувся з великим успіхом в усіх трьох містах, ми отримали дуже багато відгуків від задоволених відвідувачів. Тому вирішили зробити новорічний сюрприз і привезти фестиваль знову, але в новому форматі: з новими світловими інсталяціями та новим шоу», — розповів організатор фестивалю керівник компанії Grand Event Денис ПОГОРЄЛКО.

Понад 30 нових гігантських фігур «Легенди Піднебесної»: легендарну теракотову армію та Велику Китайську стіну, підводний світ, персонажі стародавніх китайських казок та легенд, китайський зоопарк, сади райських птахів, фламінго, панди, гігантські квіти, алею закоханих — усі ці дивовижі побачать гості фестивалю.

Фестиваль працюватиме щодня і триватиме до 2 лютого.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати