Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Історія» одного календаря

або Про ефект синергії у співпраці з «Днем»
26 грудня, 17:21

Сьогодні в редакції «Дня» була чудова гостя – кандидат політичних наук Ольга Михайлова. Пані Ольга однією з перших отримала наші особливі новорічні сувеніри. І недарма. До появи календаря «100-річчя Гетьманату Павла Скоропадського. Історія в обличчях» вона має дуже безпосередній і енергійний стосунок.

Головний редактор Лариса Івшина розповідає, що це знайомство –прекрасна історія спочатку миттєвого порозуміння через фейсбук, а потім – і під час роботи, адже пані Ольга моментально відреагувала на запрошення до співпраці і дуже чітко відчула ідею Лариси Олексіївни. Тож Ольга Михайлова вже наступного дня прийшла до редакції і задум було втілено буквально за кілька тижнів!

Пані Ольга має живий інтерес до часу й особистості Павла Скоропадського, і ви це неодмінно відчуєте, користуючись нашим інтелектуальним календарем. Саме вона підготувала набір невеликих текстів, що супроводжують постаті Гетьманату Скоропадського. Календар містить рідкісні ілюстрації – зображення особистостей, що складали оточення гетьмана: Федора Лизогуба, Миколи Василенка, Олександра Рогози, Сергія Шелухіна… Як зауважує Лариса Івшина, це – не тільки інтелектуальний сюрприз для наших читачів, а й привід познайомитися глибше з добою уже майже сторічної давнини та людьми, які її формували.

Пані Ольга також має дуже позитивні враження від співпраці. «По-перше, хоча ідея календаря виникла, може, і пізнувато для таких проектів, але, на щастя, всі виявилися досить динамічними – і керівництво, і дизайнери, і я намагалася також відповідати такому швидкому розгортанню ситуації, – говорить вона. – Вважаю, що календар якісний, дуже гарний, настроєвий. Мені подобається результат! Тим більше це дуже важливий продукт з огляду на 2018-й рік як Рік сторіччя Гетьманату. Власне, ми маємо пам’ятати такі важливі дати, і думаю, що це буде незайвим нагадуванням».

Ви ще не замовили собі чи близьким подарунок на Новий рік? Робіть це просто зараз — у магазині «Дня»  або ж телефоном за номером відділу реалізації: (044) 303 96 23. Вартість календаря — 100 гривень.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати