Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Лариса IВШИНА: «Хочемо, щоб українці були сильними»

Перші примірники нашої новинки «День вдячності» — уже в редакції! Чекаємо всіх на презентації у Львові!
16 вересня, 19:16

15 вересня в Києві, а тижнем раніше в Івано-Франківську за ініціативи християнських об’єднань відбулося відзначення Дня подяки, учасники якого дякували за Україну, свободу, сім’ю та здоров’я... «День» вітає цю ініціативу і водночас представляє свій, багатьма довгоочікуваний проєкт як продовження Бібліотеки нашої газети — книгу «День вдячності», перші примірники якої саме цього понеділка приїхали з друкарні до редакції. До речі, попереднє замовлення, яке завершилося 15 вересня, на нашу новинку оформило понад 180 людей із різних куточків країни та світу!

«Ця книга — продовження тої стратегії, яку ми визначили як глобальну стратегію перенавчання суспільства. І водночас морального зміцнення, — переконана Лариса ІВШИНА, головна редакторка і авторка ідеї видання. — Тому що ми невипадково кажемо, що невдячність — це вияв слабкості. Ми ж хочемо, щоб українці були сильними. А для цього вони мають точно знати, кому насамперед потрібно подякувати. Недарма у передмова є така фраза, дещо виклична, але лише до певної міри, що якби я була президентом, то поїхала б в Оклахому. А чому? ...Це запрошення до читання передмови цієї книги».

«День вдячності» — це фантастична робота авторського колективу, який трудився над тим, щоб створити ці нариси, що увійшли в книгу. Нашої прекрасної художниці Ані Гаврилюк, яка інтерпретувала й втілила задум. Тих, хто нас підтримав фінансово, зокрема й наших прекрасних читачів, які зробили передплату і цим частково прокредитували видання нашої книги. Тож тепер, коли книга ще «гаряча», хочеться поділитися цим почуттям з нашими читачами. І, як було обіцяно, підписую примірники трьом передплатникам, що найшвидше замовили книгу, — розповідає, ставлячи автограф, Лариса Олексіївна. — Перша книга йде в Трускавець до Тараса Альберди. Друга — так само у Львівську область, Золочівський район, село Ясенівці до Володимира Генсьора. А третя — до Ірини Мацепури у Великий Бичків, що в Закарпатті. І так ще більше, ніж 180 адрес, за якими читачі також отримають свої примірники — це партнерство з нашими інвесторами. Ми заохочуємо не просто дякувати, а дякувати осмислено, глибоко, відчутно. Те, що ми називаємо — «молитовно».

Запрошуємо всіх на урочисту презентацію видання, яка відбудеться за участю Лариси Івшиної та упорядників і співавторів «Дня вдячності» вже цієї п’ятниці 20 вересня, у межах 26 BookForum у Львові — о 14.30 в конференц-залі Палацу мистецтв (вул. Миколая Коперника, 17, 2-й поверх).
 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати