Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

МОЗ кличе молодь на допомогу

Спеціальна робоча група працюватиме з питаннями охорони здоров’я, важливими для підлітків
20 листопада, 11:57

МОЗ запрошує молодь долучитися до робочої групи з питань співпраці з підлітками та молоддю у сфері охорони здоров’я. Новина про це з’явилась на сайті міністерства 19 листопада.

Робоча група працюватиме над механізмом взаємодії міністерства і молодіжних громадських організацій на засадах партнерства, відкритості та прозорості. Це має сприяти залученню підлітків до вирішення питань охорони здоров’я, також робоча група займатиметься системним аналізом і прогнозуванням стану здоров’я, соціально-психологічних процесів у молодіжному середовищі, готуватиме пропозиції щодо удосконалення законодавства з питань реалізації державної політики у сфері охорони здоров’я. Ще робоча група аналізуватиме втілення політики МОЗ у сфері охорони здоров’я підлітків і молоді, готуватиме пропозиції щодо її удосконалення, буде узагальнювати пропозиції щодо законодавчих змін від молодіжних і дитячих громадських організацій.

Подати заявку на участь у діяльності та зустрічах робочої групи можна за посиланням на сайті МОЗ.

У міністерстві переконані, що розуміння актуальних для підлітків проблем у сфері охорони здоров’я важливе для прогнозів майбутнього українського суспільства, адже саме в підлітковому віці закладаються основи для здорового і продуктивного життя у зрілому віці.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати