Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На 10 днів — до Єгипту

На Вінниччині майже сто дітей загиблих учасників АТО оздоровлять за кордоном
11 грудня, 11:02

13 грудня завдяки дорученню Мінсоцполітики у співпраці з консульством 14 дітей загиблих учасників АТО із Вінниччини на 10 днів летять до Єгипту. Ще понад 80 діток відпочиватимуть влітку в Румунії. Таким чином за кордоном вдасться оздоровити майже сто дітей загиблих учасників АТО, повідомляє директор департаменту соціальної та молодіжної політики ОДА Наталя Заболотна.

«Оздоровлення дітей у Єгипті стало можливим завдяки співпраці Мінсоцполітики та дипломатичних установ. Зі свого боку, під час робочої поїздки до Ясського повіту Румунії ми домовилися про дві поїздки маленьких вінничан з числа дітей учасників АТО на відпочинок до Румунії. Тож у липні-серпні ще 80 діток з Вінницької області матимуть цікаві подорожі з екскурсіями у дружній нам державі», — зазначила Наталя Заболотна.

Вона додає, що загалом упродовж поточного року на Вінниччині було оздоровлено понад 154 тисяч дітей шкільного віку, з них пільгових категорій — 80,6 тис. осіб, що складає 100%. На ці цілі у 2018 році з обласного бюджету виділили 9,6 млн грн, з них освоєно 9,44 млн грн. З бюджетів районних, міських, сільських та селищних рад — ще 29,4 млн грн. Також на оздоровлення і відпочинок дітей залучили понад 29,7 млн грн позабюджетних коштів.    

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати