Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Поліція шукає підозрюваних

У Новій Каховці вбили військового. Під час інциденту в кафе чоловіка вдарили ззаду по голові
28 грудня, 19:50

25 грудня в одному з кафе м. Нова Каховка стався інцидент, в результаті якого загинув військовослужбовець ЗСУ.

На офіційній сторінці у Facebook Оперативного командування «Південь» повідомляється, що «о 04.30 год. поблизу одного з кафе міста Нова Каховка між військовослужбовцем та цивільними особами виникла сварка, яка переросла в бійку, внаслідок якої військовослужбовцю спричинено тілесні ушкодження, від яких він помер на місці події».

За офіційними даними, слідчі Новокаховського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Херсонській області проводять слідчі дії, а командир військової частини — службове розслідування. 

Однак у соцмережах та ЗМІ говорять і про бездіяльність поліції. Зокрема, одеський активіст Марк Гордієнко на своїй сторінці у Facebook повідомив, що бійки як такої не було, а військового просто вдарили ззаду по голові, ймовірно, кастетом. «А поліція, замість затримки винних, встановила їх, але не затримала. Тепер вони в розшуку. І є вірогідність, що справу можуть кваліфікувати як просто бійку, типу хуліганка», — пише Гордієнко.

За вчинення злочину поліція розшукує Станіславського В’ячеслава Дмитровича 11.10.1979 р.н. та Грешнова Дениса Валерійовича 27.04.1985 р.н. Обидва мешканці Нової Каховки.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати