Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Понад 40 млн перевезень

уже здійснено в Києві за допомогою електронного квитка
05 вересня, 11:32

Протягом восьми місяців дослідної експлуатації у столиці здійснено 40 млн 993 тисячі 469 перевезень за допомогою електронного квитка. Про це під час розширеного засідання Колегії КМДА повідомив директор Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій Юрій Назаров, передає kyivcity.gov.ua

Він розповів, що впровадження е-квитка є складовою реформації системи громадського транспорту столиці, що об’єднує перевізників, банківський сектор, підрозділи КМДА, а також пасажирів. Для забезпечення підтримки пасажирів створено портал transport.kyivcity.gov.ua, сторінку Kyiv Smart Card у Facebook, сall-центр, що працює у режимі 24/7, та команду техпідтримки для оперативного реагування на звернення пасажирів.

Юрій Назаров підкреслив, що е-квиток— це універсальний спосіб оплати у громадському транспорті.

 За інформацією Департаменту транспортної інфраструктури, всі транспортні засоби звичайного режиму руху вже обладнані технічними засобами для е-квитка, Наразі працюють над тим, аби підключити до системи автобуси режиму маршрутного таксі.

Нагадаємо, що 30 жовтня завершується дослідна експлуатація електронного квитка та громадський транспорт столиці повністю переходить на автоматизовану систему оплати проїзду. Із 1 листопада 2019 року сплатити за проїзд у муніципальному громадському транспорті можна буде тільки безготівково — за допомогою Єдиного електронного квитка, картки киянина або картки метро, яка незабаром буде вилучена з обігу.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати