Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Рецепт не на одне свято»

Свіжий «Маршрут №1» пропонує «новорічне меню»
13 грудня, 19:21

Вам сумно і зовсім немає відчуття наближення зимових свят? Допоможе новий випуск глянцю, «заряджений» позитивом, теплом і мудрістю. «Варто вирощувати свій внутрішній світ. Займатися цим цілеспрямовано і все життя. Багато чого може змінитися навколо вас, але ваш внутрішній світ вас не покине. Якщо він у вас «доглянутий». Перший критерій цього — відчуття, що вам не нудно із самим собою... Зосередженість на тому, що для тебе є важливим, допомагає піднятися над труднощами. Якщо чітко визначитися, що ти повинен займатися собою, це допоможе переживати різні обставини», — «рецепт не на одне свято» пропонує у своїй традиційній колонці головний редактор Лариса Івшина.

Про родинні традиції святкування Нового року та Різдва «Маршруту №1» розповів голова Аграрної партії України Віталій Скоцик, про тонкощі неодмінного «ігристого» атрибута свята — французький винороб та власник Дому шампанського «Adam-Jaeger» Режіс Адам, про «прикраси з сенсом» — засновник бренду L’arbre Костянтин Лісаковський. А особливостями святкового частування поділилися генеральний продюсер і ведуча інтернет-каналу URKLIFE.TV Людмила Немиря, громадська діячка, екс-депутатка Київради Олена Терещенко (Єскіна), власниця «Цукерні» Світлана Роман, а також ціле «сузір’я» послів, зокрема Канади, Німеччини, Болгарії, Індії, Японії, Австралії, Грузії та Туреччини! Кожен неодмінно знайде щось цікаве для себе і в наших оглядах — «зимової» музики від радіо «Аристократи», оригінальних ялинкових прикрас, «магічних» святкових страв та ідей, як подарувати свято тим, хто його потребує найбільше. До речі, глянець потішить навіть тих, хто зовсім не любить «кухонні справи»!

Заінтриговані? Замовляйте «Маршрут №1. Новорічне «меню» у магазині на сайті «Дня» чи за телефоном відділу реалізації: (044) 303 96 23. Або ж дочекайтеся п’ятниці, щоб придбати його в кіоску преси!

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати