Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Спеціалізована школа провідника

Укрзалізниця запускає новий проєкт
31 жовтня, 10:52

Тут провідники пасажирських вагонів навчатимуться: новим технологіями роботи організації перевезень пасажирів, діям у надзвичайних, нестандартних та аварійних ситуаціях, основам професійного спілкування, професійній етиці, наданню першої домедичної допомоги, а також особливостям перевезення пасажирів з інвалідністю. Про це розповів директор з управління персоналом та соціальної політики Укрзалізниці Євгеній Козак, повідомляє www.uz.gov.ua.

За словами Євгена Козака, навчання за проєктом вже закінчила тестова група із 21 слухача. «Провідник пасажирського вагону — це людина, яка не лише обслуговує пасажирів, а є, без перебільшення, обличчям української залізниці. Саме від його компетенцій, вміння діяти у непередбачуваних ситуаціях багато в чому залежить комфорт пасажирів під час поїздки. Цей проєкт допоможе провідникам краще діяти в екстрених та нестандартних ситуаціях та удосконалити свої професійні навички», — розповів він.

Наразі філія «Пасажирська компанія» формує графік навчання по всій Україні. Групи слухачів комплектуватиметься з провідників пасажирських вагонів — по 20—25 осіб. Термін навчання складатиме — 96 годин. Після закінчення навчального курсу всі учасники пройдуть перевірку знань для подальшого визначення рівня набутих навичок.   

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати