Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Дніпрі з'явиться «Будинок медика»

На день міста лікарям передадуть цілий житловий комплекс
11 серпня, 16:26

В Україні вже другий рік поспіль вирує пандемія COVID-19, а лікарі, не покладаючи рук і ризикуючи власними життями, рятують хворих. На знак подяки й підтримки мер Дніпра Борис Філатов обіцяє на День міста вручити ключі від квартир медикам. «За час пандемії COVID-19 ми сказали нашим лікарям занадто багато порожніх слів, але занадто мало для них зробили», – написав мер у своєму телеграм-каналі.

Медикам мають намір передати цілий житловий комплекс – так званий Будинок прокатника, що належав свого часу металургам. Міська влада провели там повну реконструкцію, і зараз це сучасний житловий будинок. «На День міста, 11 вересня, ми передамо лікарям ковідних відділень цілий клубний будинок. З повністю відремонтованими квартирами, сантехнікою, вбудованими кухнями і навіть вай-фаєм. Історичний «Будинок прокатника» здобув нове життя і тепер став «Будинком медика», – поділився радісною новиною мер Дніпра.

Він обіцяє, що квартири в «Будинку лікаря» отримають найгідніші медичні працівники. «Шановні лікарі, будь ласка, звертайтеся до міськздороввідділу за отриманням житла. Ми спробуємо колегіально, публічно й відкрито обрати з-поміж вас найгідніших. І ще раз дякую за вашу важку працю. Не словом, а ділом», – написав у пості Борис Філатов.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати