Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Ветеранський намет» — на книжковому форумі

У профільному міністерстві запрошують авторів на Львівський форум
28 серпня, 09:50

Унікальний простір ветеранської літератури «Ветеранський намет» стане однією з локацій Львівського форуму, який відбудеться 18—22 вересня, повідомляє www.kmu.gov.ua.

«Наразі триває підготовка до представлення «Ветеранського намету» у Львові. Але вже точно можна сказати, що там буде зібрана максимальна кількість книжок наших авторів-ветеранів, також буде представлено чимало новинок, які зовсім нещодавно вийшли з друку. Крім того, запланована низка цікавих і навіть дещо провокативних дискусій від наших учасників бойових дій, про речі, які не завжди потрапляють на сторінки книги й чому так відбувається», — розповів заступник міністра у справах ветеранів Олександр Терещенко.

Міністерство у справах ветеранів та волонтери «Ветеранського намету» запрошують всіх львів’ян та гостей міста завітати на локацію, ознайомитися з асортиментом та придбати собі книжки про російсько-українську війну та українських захисників і захисниць.

Крім того, до участі у «Ветеранському наметі» запрошуються автори. Як і раніше, умови участі в Наметі лишаються незмінними: ви є ветераном, волонтером або внутрішньо-переміщеною особою, ви видали книгу про російську окупацію, бойові дії, війну та все, що з нею пов’язано. Для участі необхідно традиційно заповнити гугл-форм (зареєструватись потрібно до 3 вересня).

У програмі «Ветеранського намету» заплановані зустрічі відвідувачів з авторами книжок, автограф-сесії тощо.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати