Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Вперше за історію навчального закладу

У Київському військовому ліцеї імені Івана Богуна — 20 майбутніх військовослужбовиць
03 вересня, 10:14
ФОТО МИКОЛИ ТИМЧЕНКА / «День»

Цього року на навчання до Київського військового ліцею імені Івана Богуна дівчат набрали вперше за всю історію існування славнозвісного навчального закладу. 20 майбутніх військовослужбовиць одягнули однострої, відмовилися від комфортного цивільного життя в рідних містах, косметики й інших улюблених речей і роблять свої перші кроки на плацу військового ліцею. Про це повідомляє інформаційне агентство Міністерства оборони України «АрміяINFORM».

Вступні випробовування і психологічний тест пройшли далеко не всі охочі. До відбору вихованців військового навчального закладу керівний склад ставиться з великою відповідальністю, детально аналізуючи кожного претендента згідно з усіма критеріями відбору до навчального закладу МОУ.

Дівчата, як і хлопці, з першого дня навчання у ліцеї почали заступати в наряди, інакше кажучи, здійснюють чергування. Щоправда, для них ці чергування — денні, а не добові, як у юнаків. Тобто щодня дві дівчини прибирають уранці одну годину й підтримують порядок у спальному приміщенні після відбою. Начальник військового ліцею імені Івана Богуна Герой України генерал-майор Ігор Гордійчук дав розпорядження, щоб жодна з дівчат не пропускала навчальну програму через наряди.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати