Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Зручно, дешево – вигідно»

Перші покупці книжок «Дня» в електронному форматі — у захваті!
17 лютого, 12:24

Не минуло й тижня від початку продажів електронної версії Бібліотеки «Дня», як за ними вишикувалась «черга» замовлень. Нагадаємо, в онлайн-магазині газети доступні 13 видань в онлайн-форматі, зокрема новинка «Сестра моя, Софія...», бестселери «Повернення в Царгород», «Сила м’якого знака», «День і вічність Джеймса Мейса», «Війни і мир...», «Апокрифи Клари Гудзик», публіцистична трилогія «Котел», «Я — Свідок», «Катастрофа і Тріумф», екстракт «Україна Incognita. ТОП-25» (українською, російською та англійською мовами), серія «Бронебійна публіцистика».

Однією з перших скористалася новою опцією Наталія Мединська, котра нині мешкає в Дніпрі. Вона замовила «Бронебійну публіцистику», якою дуже задоволена. «Це зручно і набагато дешевше. Я давно хотіла придбати цю серію, але вагалась: не завжди виходить виділити необхідну для придбання паперової версії книги суму. Часто ці кошти ідуть на потреби бійців чи на госпіталь. А от електронну версію дозволити собі легше», — ділиться пані Наталія. До речі, історія знайомства жінки з Бібліотекою «Дня» у чомусь символічна. «Коли почалися всі ці драматичні події, я працювала в школі в Донецьку. Улітку ми працювали в бібліотеці — перебирали книжки, і саме тоді я звернула увагу на ваші книги, які до того, мабуть, були подаровані школі, — каже Наталія Мединська, яка тепер працює менеджером із ландшафтного дизайну. — Це ваші перші книги — «Україна Incognita», «Війни і мир, або Українці — поляки: брати/вороги, сусіди...» — і вони стали для мене відкриттям! Відтоді я слідкую за вашою діяльністю, придбала «Силу м’якого знака»... А оскільки було багато подій, довелося переїжджати і багато чого змінювати, то до цієї серії дійшла тільки зараз. Читаю залюбки!»

Нагадаємо, долучитися до «електронних» читачів книг «Дня» дуже легко — необхідно зайти в «Магазин» на сайті «Дня», обрати розділ «Електронні книжки» і за кілька кліків придбати обрану книгу. Після підтвердження оплати ви одразу зможете скачати видання у зручному форматі й читати з електронної книги, планшета, мобільного телефона...

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати