Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«1+1» дорівнює 4

Після звільнення з посади гендиректора Олександра Ткаченка медіахолдинг реорганізував свою структуру
20 серпня, 19:25
ФОТО МИКОЛИ ТИМЧЕНКА / «День»

20 серпня, група «1+1 медіа» представила проект «Пробудження сили: Більше повноважень. Більше відповідальності». У рамках проекту змінюється структура медіахолдингу — відбувається розподіл на бізнес-одиниці та корпоративні сервіси. Кожна бізнес-одиниця групи стає самостійним бізнесом, зі своїми цілями і завданнями, зонами відповідальності, повноваженнями й управлінською командою.

Так, в «1+1 медіа» з’являються бізнес-одиниці «Телевізійний бізнес» на чолі з Максимом Кривицьким, «1+1 Продакшн» на чолі з Вікторією Левченко, «Платне телебачення» на чолі з Ярославом Пахольчуком, «1+1 Digital та Інновації» на чолі з Анною Ткаченко.

Корпоративні сервіси виступають внутрішнім консалтингом, який забезпечує професійну експертизу та впровадження кращих практик, відповідає за якість послуги і вартість функції. Такими корпоративними сервісами є фінансовий департамент на чолі з Дмитром Тузовим, GR-департамент на чолі з В’ячеславом Мієнком, департамент з маркетингових комунікацій на чолі зі Світланою Павелецькою, департамент стратегії та ризиків на чолі з Вікторією Романовою, HR-департамент на чолі з Ларисою Брувер і Shared Services під керівництвом Ярослава Пахольчука, до яких входять технічний, юридичний департаменти, служба безпеки, адміндепартамент та інші сервіси.

Замість генерального директора стратегічне управління групою здійснюватиме Правління, склад якого затверджується акціонером компанії. До складу Правління увійшли керівник «Телевізійного бізнесу», керівник напряму платного телебачення і Shared Services, керівник «1+1 Digital та Інновацій», директори з GR, маркетингових комунікацій і фінансовий директор. На своєму першому засіданні 28 серпня Правління обере голову, який відповідатиме за організацію роботи органу.

Оскільки генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко обраний народним депутатом ВРУ і не може суміщати цю діяльність з роботою у виконавчому органі, 16 серпня Наглядовою радою було розглянуто його заяву та прийнято рішення про звільнення з посади. Рішенням Наглядової ради з 17 серпня Олександру Ткаченку за великий внесок і 11-річну незмінну роботу в компанії присвоєно звання Почесного президента групи. Новим генеральним директором ТОВ ТРК «Студія 1+1» з 19 серпня призначений В’ячеслав Мієнко.

«Я вдячний всьому колективу «1+1 медіа» за ці неймовірні роки та досягнення. Впевнений, їх стане ще більше. Ринок змінюється, заходять великі технологічні гіганти та стрімінгові платформи, українські медіа починають розглядати свою діяльність як бізнес. А значить, треба ставати ще ефективніше та вміти протистояти викликам. Тому на початку року ми затвердили Стратегію-2021, у якій закладена мета — прибутковість — і децентралізація як шлях до її досягнення. Крута команда, помножена на грамотну структуру та принципи управління, де більше повноважень, але й більше відповідальності — це наша формула прибутковості», — прокоментував Почесний президент «1+1 медіа» Олександр Ткаченко.

Нова структура вже вступила в силу, за винятком «1+1 Продакшн» — Вікторія Левченко очолить цю бізнес-одиницю 16 вересня, повідомили «Дню» в прес-службі групи «1+1».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати