Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«#ЕКCПОРТУЙ – покликання і любов на все життя»

Максим Нефьодов замінить Наталію Микольську на посаді торгового представника України
28 серпня, 10:27
ФОТО РУСЛАНА КАНЮКИ / «День»

Кабінет Міністрів України призначив виконуючим обов’язки торгового представника України першого заступника міністра економічного розвитку і торгівлі Максима Нефьодова.

Напередодні стало відомо про звільнення з цієї посади Наталії Микольської, яка обіймала її майже три останні роки.

Про рішення Кабміну щодо звільнення Микольської за власним бажанням повідомила сама екс-торговий представник України — заступник міністра економічного розвитку і торгівлі на своїй фейсбук-сторінці.

«Найважливіше, що маю сказати: #ЕКCПОРТУЙ — це покликання і любов на все життя! Більш ніж за три роки роботи на посаді торгового представника України нашій команді вдалось чимало. І я цим дуже пишаюся й дякую кожному причетному!.. Вперше за останні 27 років затверджено Експортну стратегію України і разом з бізнесом розробляються секторальні та крос-секторальні експортні стратегії. Започатковано систему державної підтримки та просування експорту в Україні — державну установу «Офіс з просування експорту України», запущено процес створення Експортно-кредитного агентства»,— зазначила Наталія Микольська.

Микольська повідомила, що з вересня починає дослідницьку роботу за стипендіальною програмою для лідерів із України Ukrainian Emerging Leaders Program у Центрі демократії, розвитку та верховенства права Стенфордського університету в США.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати