Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Харківські дороги «потребують особливої уваги»

12 травня, 00:00

«Усі рекомендації УЄФА щодо реконструкції стадіону «Металіст» враховані», — таку думку висловив у ході робочої поїздки до Харкова директор турніру Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський. Він висловив упевненість у тому, що на стадіоні «Металіст» будуть успішно проведені матчі Євро-2012.

«Усі будуть задоволені й зручностями, створеними на стадіоні, й виконанням усіх вимог, і, звичайно, тим ентузіазмом, з яким сьогодні працює команда стадіону. Зараз на стадіоні «Металіст» реконструюється поле — це дуже складний процес. Але він проходить успішно. По суті, поле буде унікальним, тому що це комплексна робота, яка передбачає не лише заміну трав’яного покриття, а й заміну всієї «подушки», — відзначив директор турніру.

Маркіян Лубківський відвідав у Харкові низку об’єктів, які цікавлять УЄФА в ході підготовки до Євро-2012. Зокрема, окрім стадіону «Металіст», він ознайомився, як ведеться будівництво і реконструкція тренувальної бази «Сонячний», готелю Superior Golf Hotel, стадіону «Динамо», готелю Kharkiv Palace, Міжнародного аеропорту «Харків» та проспекту Гагаріна, відвідав тренувальну базу ФК «Металіст» і перевірив стан дорожньої інфраструктури довкола об’єктів Євро-2012, повідомляє «Вечірній Харків».

«Сподіваюся, що міська влада за допомогою центральних органів приведе дороги до ладу до початку турніру. Дороги в Харкові потребують сьогодні особливої уваги», — наголосив Маркіян Лубківський.

P.S. «День» продовжуватиме слідкувати за перебігом подій та висвітлювати їх на своїх сторінках.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати