Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Майже безкруїзний сезон

Деякі компанії скасовують рейси аж до середини 2021 року
07 жовтня, 09:07

Не секрет, що пандемія коронавірусу якнайболючіше зачепила туристичну галузь, зокрема і морські круїзи, де відбулося багато спалахів хвороби. Компанїі намагаються якось знайти вихід зі скрути.

Наприклад німецька туристична компанія TUI Cruises у серпні продавати квитки на морські круїзи «в нікуди» з відправленням з Гамбурга і Кіля. Круїзний лайнер «в нікуди» вирушає від узбережжя, курсує кілька днів морем і повертається назад. А у Великій Британії, як повідомляв Укрінформ із посиланням на CNN, у вересні проводили екскурсії до круїзних лайнерів, які простоюють у водах Ла-Маншу через COVID-19.  «Це моторошне видовище стало поштовхом для створення там туристичної мінііндустрії завдяки підприємливому місцевому жителю Полу Дерему (Paul Derham)», — ішлося в повідомленні.

На жаль, тенденції поки невтішні: ще у серпні круїзні компанії по всьому світі почали скасовувати рейси на 2021 рік через пандемію, повідомляв УНІАН з посиланням на  The Independent. Так, американська круїзна компанія сегменту люкс Seabourn Cruise Line, що належить Carnival Corporation, скасувала майбутні рейси на трьох своїх суднах. У заяві компанії наголошувалося, що «рішення є випереджувальною дією у відповідь на розвиток ситуації з COVID-19». А карибські, американські та кругосвітні круїзи британської компанії P&O cruises скасовані до березня 2021 року.

На знімку безпілотника видно виведені з експлуатації круїзні кораблі, які демонтуються на майданчику Aliaga в портовому місті Егейського моря Ізмірі, на заході Туреччини.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати