Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Підвищити ефективність процесу закупівель

У ПАТ «Укрзалізниця» запрацював проектний офіс
17 листопада, 11:26

Супроводжувати проекти, оцінювати їх ефективність, ризики, втілювати кращі практики в їх організації, плануванні та контролі на етапах реалізації проектів у ПАТ «Укрзалізниця» буде проектний офіс. Один із проектів, що реалізуватиме найближчим часом, — це підвищення ефективності та корпоративної сертифікації закупівель, ідеться у повідомленні на офіційному сайті www.uz.gov.ua.

Проектний офіс аналізуватиме та оцінюватиме проекти формування та реформування виробничо-технологічних вертикалей, визначатиме їх пріоритетність, управлятиме ризиками в проектах, оцінюватиме їх ефективність та результативність. Також цей офіс супроводжуватиме діяльність проектних груп ПАТ «Укрзалізниця», у тому числі й для реалізації стратегії розвитку ПАТ «Укрзалізниця».

Одне зі стратегічних завдань проектного офіса — підвищити ефективність процесу закупівель товариства, мінімізувати приводи для їх оскарження та скасування, сприяти вчасному постачанню продукції, посилити контроль за її якістю.

Передумовами такого проекту є внутрішні потреби в налагодженому постачанні товарів, робіт та послуг для забезпечення роботи підрозділів товариства, надання якісних послуг, безпечних перевезень на залізничному транспорті. Також передумовами є і вимоги Європейського банку реконструкції та розвитку при наданні багатомільйонних кредитів та заплановані зміни в законодавстві про закупівлю, що стосуються більш жорсткого моніторингу, перевірок та можливих заходів реагування за визначеною системою індикаторів.   

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати