Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Рада призначила міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства

18 березня, 09:48

Учора Верховна Рада призначила Ігоря Петрашка на посаду Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.

Відповідну постанову на позачерговому засіданні паралменту підтримали 243 народних депутати.

Ігор Петрашко — заступник генерального директора агрохолдингу Ukrlandfarming, який належить скандальновідомому мільтимільйонеру Олегу Бахматюку.

За даними офіційного сайту Ukrlandfarming, закінчив Львівський національний політехнічний університет, має ступінь бакалавра бізнес-адміністрування. 2001-го року отримав диплом MBA — бізнес-школи при університеті Вандербільта (США).

З 2007-го по 2013 рік Петрашко працював в інвестиційній компанії «Трійка Діалог Україна», де очолював інвестиційно-банківське управління і був керуючим директором, а потім став на чолі Департаменту корпоративного бізнесу в АТ «СБЕРБАНК РОССИИ».

У 2004-2007 роках працював у московському, а пізніше в київському представництві компанії Ernst & Young, де керував групою з надання консультаційних послуг щодо угод і був партнером.

З 2002-го по 2004-й рік Ігор Петрашко був старшим консультантом компанії GlobalSpec (США)      — головного постачальника послуг у галузі інтернет-пошуку й онлайн-реклами для компаній промислового і науково-технічного сектору, де відповідав за стратегічне планування і корпоративні фінанси. З 2001-го по 2002-й рік працював із продуктами й активами в енергетичній сфері у складі групи структурування угод компанії Enron.

Свою кар’єру Петрашко почав 1996-го року як консультант із корпоративної реструктуризації в консорціумі компаній під егідою TACIS (Україна), де працював до 1999 року.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати