Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Сніг прибирається, але водії все ж скаржаться

«Укравтодор» працює спільно з ДСНС
10 лютого, 19:47

Станом на шосту ранку 10 лютого покриття на автошляхах державного значення в більшості областей було засніжене, поінформував «Укравтодор» ukravtodor.gov.ua. На дорогах державного значення проводилися роботи з обробки покриття доріг протиожеледними матеріалами, розчистки проїзної частини доріг від снігу.

Для оперативного реагування на надзвичайні ситуацій зимового характеру та ліквідацію можливих наслідків в Укравтодорі цілодобово працює Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах загального користування державного значення за участю керівництва Укравтодору і АТ «ДАК «Автомобільні дороги України», а також уповноважених представників ДСНС, Національної поліції, Укртрансбезпеки та КОДА. Інформація про стан та умови проїзду, робота спецтехніки на дорогах державного значення актуалізується в Укравтодорі кожні три години для подальших управлінських рішень, нагадують в держагентстві.

Протягом доби 9 лютого на «Гарячу лінію» Укравтодору від водіїв надійшло 15 звернень щодо незадовільного зимового утримання доріг, щодо яких вжито оперативних заходів з усунення недоліків.

Для забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 1241 одиниця техніки (в черговому режимі 863 одиниці) та 1559 робітників. Від ДСНС до ліквідації наслідків негоди (від її початку) залучалося 776 осіб та 218 одиниць техніки.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати