Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Києві оголошено конкурс на будівництво сміттєпереробного підприємства

14 серпня, 10:37
ФОТО МИКОЛИ ТИМЧЕНКА / «День»

Відповідна конкурсна документація опублікована на сайті організатора конкурсу — «Київкомунсервісу» (українською та англійською мовами), — повідомляється на сайті мерії.

У КМДА зауважили, що конкурс проводиться на підставі, зокрема, рішення Київської міської ради «Про деякі питання щодо поводження з побутовими відходами на території міста Києва» та «Про введення в дію рішення конкурсної комісії з визначення виконавця послуг з вивозу побутових відходів на території міста Києва».

Крім того, планується, що конкурс проходитиме в два етапи: на першому етапі здійснюється оцінка відповідності учасників кваліфікаційним вимогам, на другому — розгляд і оцінка пропозицій.

«Учасниками конкурсу можуть бути суб’єкти господарювання всіх форм власності. Кількість учасників конкурсу не обмежується. Заявки на участь у конкурсі почнуть приймати з 28 серпня 2018 року. Проведення першого етапу конкурсу — через тридцять днів після старту прийому заявок, проте з конкурсною документацією можна ознайомитися вже зараз», — сказано в повідомленні.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати