Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

В’ячеслав ЮТКIН: «Шлях з Росією для України – це шлях в нікуди»

«День» вітає постійного читача газети та вірного друга наших проектів з Днем народження
12 жовтня, 19:47

Нещодавно свій день народження відзначив постійний читач «Дня» та друг практично всіх редакційних проектів — підприємець В’ячеслав ЮТКІН. Нещодавно газета писала про одну з таких успішних колаборацій  газети з BANKHOTEL, власником якого є Вячеслав Михайлович — присвоєння імені автора «Дня», відомого дослідника Голодомору, американського історика та журналіста Джеймса Мейса  одному з найкращих номерів готелю. Це — другий такий іменний номер в BANKHOTEL. Перший — імені австрійського ерцгерцога, полковника легіону Українських січових стрільців, який прославився своїми військовими та дипломатичними здібностями, поезією та любов’ю до України, і загинув за Україну, Вільгельма Франца фон Габсбург-Лотаринзького, відомого як Василь Вишиваний, був відкритий в лютому цього року.

Юткін відзначив, що присвоїти двом найкращим номерам — зі ста наявних в готелі — імена Габсбурга та Мейса його надихнув  «День» і його головний редактор — Лариса Івшина. «Спочатку я прочитав всі публікації про Мейса у «Дні», потім я прочитав усі статті, які Мейс писав для «Дня», коли співпрацював з газетою. Потім була книга Мейса.  Я спочатку прочитав її англійською мовою, а потім — українською. Я був глибоко вражений  титанічною працею, яку зробив Мейс для України, глибиною його думок, болючою точністю його спостережень та висновків, його любов’ю до нашої держави», — розповів «Дню» Юткін.

В’ячеслав Михайлович, попри те, що народився  не в Україні, любить Україну і вірить в її майбутнє, не боїться інвестувати в українську економіки (лише BANKHOTEL обійшовся Юткіну в 20 мільйонів доларів) і підтримувати якісні ініціативи гривнею. Він  болюче переживає політичні промахи влади та вболіває за встановлення історичної правди. А ще, попри те, що багато років працював з російським капіталом,  переконаний — шлях з Росією для України — це шлях в нікуди. Напередодні дня народження «День» зустрівся з  В’ячеславом Юткіним. Поговорили про інвестиційний клімат, перспективи готельного бізнесу, Крим, за яким В’ячеслав Михайлович дуже сумує, і промахи українських спецслужб. Текст інтерв’ю — шукайте в п’ятничному номері газети «День».

Колектив «Дня» вітає В’ячеслава Михайловича з Днем народження. Щиро зичимо імениннику довгих років життя, міцного здоров’я  та  успішних проектів.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати