Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Як вибрати СТО: 5 ознак правильного автосервісу

03 червня, 16:36

Знайти хорошу станцію технічного обслуговування (СТО) – завдання не з легких. Її можна порівняти із вибором сімейного лікаря. Спочатку визначити, де надають якісний сервіс та ремонт автомобілів, можна за зовнішніми ознаками: приміщення, обладнання станції та фахівці, які там працюють. Перш ніж відігнати свій автомобіль на ремонт придивіться, зберіть відгуки про майстрів та якість обслуговування.

Добре, якщо ви знайшли станцію з високим ступенем відповідальності, уважним персоналом, на якій виконують весь спектр послуг з обслуговування та ремонту авто за прийнятною ціною, стежать за якістю робіт, надають гарантію. Якщо вам не вдалося знайти подібну СТО, можна скористатися відгуками в Інтернеті, знайти фахівців з ремонту авто через знайомих, і віддавати їм машину для серйозного ремонту, а простіші опції, як, наприклад, заміна масла, проводити в автосервісі, що знаходиться неподалік, відстежуючи якість .

5 ознак хорошої станції технічного обслуговування

Надійний автосервіс можна визначити за такими ознаками:

1. Гарантія на ремонтні роботи. Віддаючи машину на ремонт, обов'язково розпитайте про умови гарантії. Якщо вона не надається або супроводжується винятками, то у СТО достатньо негативних відгуків і краще не ризикувати.

2. Зацікавлення постійних клієнтів. Простежте, про що говорять майстри-приймачі з клієнтами, чи заносять водіїв у базу даних, щоб потім повідомити про спеціальні пропозиції (наприклад, безкоштовну діагностику, ТО зі знижкою). Якщо в автосервісі є програма лояльності, уважне ставлення до клієнтів, то вони налаштовані на постійне обслуговування вашого авто.

3. Можливість відстеження ремонту. Якщо в автосервісі є спеціальне місце для відпочинку, кафе з видом на місця роботи майстрів, це означає керівництво СТО за прозору роботу і не прагне приховати від власників авто робочий процес, що вказує на високу якість послуг та гарне ставлення до клієнтів.

4. Публічність СТО. Дипломи, нагороди, активні акаунти в соцмережах – все це говорить про те, що автосервіс не соромиться розповідати про себе, а отже, можна розраховувати на хорошу якість послуг.

5. Чистота у приміщеннях та боксах. Важливий фактор, тому що бруд і пил легко можуть потрапити до вузлів та агрегатів авто. Та й неохайність приміщень створює негативне загальне враження.


Де знайти хороший автосервіс

СТО «АТЛ» надає повний комплекс послуг з обслуговування та ремонту автомобілів різних марок. Працюємо у Києві, Харкові, Дніпрі, Полтаві та інших містах України. Переглянути перелік послуг та їх вартість можна на сайті – для цього достатньо вибрати місто, в якому ви знаходитесь.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати