Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Найновіша Tesla – вже в Києві

В ЄС авто зявиться лише через п’ять місяців, коли компанія почне випускати європейські версії
02 березня, 12:22

Tesla Model 3 привезли до столиці із США. До цього жодних показів і презентації цієї моделі в Європі не було. Електромобіль там з’явиться у липні, коли Tesla почне випуск європейської версії.

«Те, що ми вперше привезли сюди Tesla Model 3, — це непересічна подія. Це свого роду доказ того, що Україна — країна інноваторів, країна, де електромобілі на першому місці — у новинах, мріях і реальності», — говорить директор ElectroCars Олександр КРАВЦОВ.

11 місяців тому він замовив нову Model 3 у компанії Tesla. Проте черга за цими машинами дуже велика, у ній понад 400 тис. людей. Олександру машина мала б дістатися у кращому разі ще через рік.

«Я не став чекати. Побачив, що у кінці грудня вже не пов’язані з компанією Tesla американці, тобто ті, що там не працюють, отримали перші машини цієї моделі. Вирішив доставити таку і в Україну. На eBay знайшов п’ять реальних пропозицій із продажу. Обрав електромобіль із відомою історією і невеликим пробігом — у декілька тисяч миль», — розповідає він.

Привезена модель — у повній комплектації. У неї панорамний дах, 18-дюймові колеса, система напівавтономного водіння, а також — чималий запас ходу на одному заряді — 500 кілометрів. Фото Рейтер.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати