Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Наші екіпажі готові...»

Волинські танкісти — найкращі в оперативному командуванні «Захід»
09 серпня, 19:29

На Рівненському загальновійськовому полігоні завершився перший етап змагань на кращий танковий взвод Збройних сил України, в якому брали участь і танкісти Волинського з’єднання, передає сайт Міноборони.

Три танкові екіпажі зійшлися у двобої з танкістами іншої військової частини оперативного командування «Захід». Незважаючи на спеку, неймовірну втому, танкістам вдалося показати кращі результати в снайперській стрільбі з танків, військовому біатлоні, бойових стрільбах взводу та швидкісній стрільбі.

За словами тимчасово виконуючого обов’язки командира танкового батальйону майора Сергія Корсуна, боротьба під час змагань була напруженою, суперники були гідними, тож перемога танкістам далася нелегко.

«Попереду в нас ще складніші й більш масштабні тренування, адже наступні етапи цих змагань вимагатимуть найвищого рівня професійної підготовки. Однак наші екіпажі готові до цього. Будемо працювати й боротися за звання найкращих танкістів у Збройних силах України», — підкреслив офіцер. Фото надано міністерством оборони України.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати