Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Чудова пара, яка робить хорошу справу»

Герцог та герцогиня Кембриджські відзначили роботу благодійної акції Shout
15 листопада, 11:45

Цього тижня герцог та герцогиня Кембриджські відзначили роботу волонтерів, які беруть участь у благодійній акції Shout, повідомляє офіційна фейсбук-сторінка Thе Royal Family. Це текстовий сервіс допомоги людям, які перебувають у кризі. Його цілодобово безкоштовно надають добровольці, які працюють по всій Великобританії з власних домівок. Текстовий сервіс запустили герцог і герцогиня Кембриджські та герцог і герцогиня Сассекські у травні 2019 року. Усі вони були присутні на святі 12 листопада, яке зібрало віртуальну спільноту Shout під одним дахом. Наразі пройшли навчання як волонтери ініціативи Shout уже півтори тисячі британців і в межах підтримки людей, які перебувають у кризі, було надіслано понад шість мільйонів повідомлень.

Зазначене повідомлення зібрало сотні вподобань і поширень, а особливу увагу користувачі приділили герцогу та герцогині Кембриджським. «Чудова пара, яка робить хорошу справу» — такий посил більшості коментарів, ще люди пишуть, що колись із цієї пари будуть чудові король та королева.

А медіа, як зазвичай, оцінили тонкий стиль Кейт Міддлтон. У наближенні зими, радить видання Dailymail, «настав час обрати розкішні ягідні тони, і ці брюки марки Joseph (у яких була вбрана герцогиня Кембриджська. — Ред.) — ідеальний спосіб включити тренд у свій гардероб. Розумний дизайн означає, що вони «працюватимуть» скрізь — від зали засідань до бару!». Фото з офіційної facebook-сторінки Thе Royal Family.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати