Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Десантники тестують новітнє взуття

21 вересня, 10:54

Військові випробовували експериментальні моделі черевиків в умовах наближених до бойових для того, щоб удосконалена продукція вітчизняних виробників нічим не поступалися кращим світовим зразкам.

Наразі в одному з підрозділів 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ВДВ тривають практичні випробування чотирьох варіантів бойових черевиків різних модифікацій — два варіанти демісезонних від різних виробників та два варіанти літніх. Про це повідомляє сайт Міністерства оборони України.

Днями на загальновійськовому полігоні бригади побувала зведена група представників «Центру розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗС України», компаній «GORE-TEX Products Europe» та «Талан». Учасники делегації особисто побачили процес навчально-бойової роботи підрозділів бригади — ведення штурмових дій у визначеному напрямку, спішування та посадка десанту на бойові машини, тактичне пересування на полі бою за підтримки бронетехніки.

За результатами побаченого виробники безпосередньо поспілкувалися з військовослужбовцями, які використовують нові черевики, почули їхні відгуки та побажання щодо удосконалення та покращення сучасного тактичного взуття.

ФОТО НАДАНО МІНІСТЕРСТВОМ ОБОРОНИ УКРАЇНИ

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати