Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Нескорені війною...

Принц Гаррі взяв участь у заходах на підтримку Фонду Ігор
20 вересня, 11:35

П’яті Ігри нескорених відбудуться у Гаазі у травні 2020 року, але відбори тривають вже зараз. Участь у змаганнях візьмуть також і українські військові.

Нещодавно принц Гаррі взяв участь у заходах на підтримку Фонду Ігор. На прийомі герцог Сассекський виступив з промовою, відзначивши провідну роль у забезпеченні та надиханні одужання та оздоровлення через міжнародний спорт та змагання.

Гостями заходу були колишні конкуренти та їхні родини, прихильники руху Invictus Games та представники військової громади.

Ігри Invictus (з лат. — нескорених), були створені принцом Гаррі після візиту на американський захід «Ігри воїнів» у 2013 році. Переконавшись у силі спорту для надання допомоги пораненим та хворим військовослужбовцям, Його Королівська Високість хотів зробити серію подібних заходів, які б проходили по всьому світу.

Перші в історії Ігри Invictus відбулися у вересні 2014 року в Лондоні, де понад 400 конкурентів із 13 країн змагалися перед тисячами глядачів. Відтоді змагання проходили в Орландо в травні 2016 року, Торонто у вересні 2017 року та Сіднеї в жовтні 2018 року. Фото Рейтер.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати