Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Початок року та благодійність

Герцог і герцогиня Кембриджські відвідали Бредфорд
17 січня, 12:18

Вільям та Кейт відвідали кілька проєктів, які сприяють згуртованості в одному з найбільш етнічно різноманітних міст Великобританії. Це був їхній перший офіційний королівський візит із тих пір, як герцог і герцогиня Сассекські оголосили, що відступають від своєї ролі членів королівської родини («про це «День» писав у №6).

Вільям та Кейт Кембриджі розпочали візит у мерії Бредфорда, де вони розмовляли з молоддю про життя в місті й місцевих роботодавців і можливості для працевлаштування. Сотні доброзичливих людей зібралися, щоб побачити подружжя, і навіть кричали «ура», коли почесні гості покинули будівлю ХІХ століття.

Після цього герцог та герцогиня відвідали британський азіатський ресторан MyLahore, де познайомилися зі студентами із Бредфордського коледжу, які брали участь у навчальній схемі.Вони зробили молочні коктейлі з манго та кульффі на кухні під керівництвом оперативного директора Ішфака Фарука.

Боксер Амір Хан, друг родини, який володіє MyLahore, розповів Вільяму про його основу фундацію на підтримку боксу та психічного здоров’я у спорті.

Згодом подружжя відвідало Центр Бредфорд-Хідмат, який займається допомогою вразливим членам суспільства з етнічних груп меншин, що зображено на фото.

Під час останнього залучення вони приєдналися до семінару, який проводять «Близькі сусіди» — організація, яка допомагає людям у різних громадах краще пізнавати одне одного, вибудовувати стосунки з довірою і покращувати свої квартали. За словами принца Вільяма: «Ви можете бачити, що громади намагаються зібратися разом, намагаючись допомогти одне одному, познайомитися одне з одним, і це дійсно важливо. Якби ми змогли повторити такі відносини по всій країні, це могло б тільки піти на добре». Фото Рейтер.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати