Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Що ви знаєте про раннє виховання дітей?

Кейт Міддлтон започаткувала масштабне опитування
31 січня, 11:45

Як відомо, герцогиня Кембриджська взяла на себе місію допомагати у вдосконаленні підтримки розвитку дітей дошкільного віку. У межах цієї соціальної програми вона завітала до лондонського дитячого садочку.

Кейт виступила під час візиту до дошкільних закладів Стоквелл Гарденс, що є частиною Лондонського фонду дошкільної підтримки, де зустрічалася з персоналом, щоб обговорити опитування «5 великих запитань про 5 наймолодших».

Герцогиня, яка присвятила проєкту раннього розвитку дітей вісім років, сказала: «Чудово відвідувати такі місця, де громади збираються, щоб підтримати одне одного.

«Минулого тижня я розпочала опитування у Великій Британії про розвиток у ранньому дитинстві, тому що хочу почути погляди суспільства щодо виховання наступного покоління. Я така щаслива, що понад 100 000 людей з усієї Великої Британії вже закінчили його, і не можу дочекатися результатів», — додала вона. Під час візиту герцогині розповіли про важливість поживної їжі для розвитку дитини з учнівських курсів у шеф-кухарській академії LEYF.

Герцогиня також приєдналася до викладачів ясел, подаючи сніданок дітям. LEYF пропонує спеціальну кваліфікацію для шеф-кухарів, які працюють або бажають працювати з дітьми до восьми років.

Кейт розпочала опитування минулого тижня. «Інтернет-опитування з п’ятьма запитаннями має на меті «розпалити національну розмову», щоб допомогти впливати на «тривалі зміни для прийдешніх поколінь», додали в Кенсінгтонському палаці. Фото Рейтер.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати