Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Свято весни онлайн

Члени королівської родини діляться своїми улюбленими квітами
22 травня, 11:52

RHS Chelsea Flower Show — це подія для шанувальників квіткових культур, що є опорою для королівського календаря, але, як і всі великі зібрання в ці дні, його скасували на тлі коронавірусної кризи. На щастя, організатори знайшли можливість запровадити програмування в Інтернеті зі своїм першим» «Віртуальним  шоу Челсі».

І хоча королева Єлизавета ІІ не може відвідати власне шоу, як це зазвичай робить щороку, вони з родиною беруть участь у цифрових зусиллях — особливо ініціативі, пов’язаній з Тижнем обізнаності щодо психічного здоров’я, який просить людей поділитися зображеннями квітів, щоб «допомогти полегшити тривогу і забезпечити хвилину перепочинку в нинішніх обставинах». Королева разом із принцом Чарльзом, принцесою Енною та іншими Вінздорами приєдналися, випустивши фотографії улюблених квітів. Ось кілька назв найулюбленіших квітів членів королівської родини:

Любов королеви до конвалій добре задокументована, адже ці квіти були в ї коронаційному букеті і на цьому шоу вона залишилася віддана своїм улюбленим квітам

«Для мене розкішний, славно одягнений дельфініум, з його бездоганним переносом і масами  займає почесне місце в моїх ботанічних прихильностях», — пояснив принц.

Енн випустила власну фотографію морозників, які їй подобаються з (не дивно) практичних причин. «Вони не тільки рано цвітуть, але й продовжують цвісти два місяці. Вони часто прекрасно відзначаються нескінченними варіаціями», — сказала вона.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати