Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Три нових мешканці

У Лондонському зоопарку — щорічна інвентаризація
14 січня, 11:49

Ця процедура, яка триває приблизно тиждень, передбачена ліцензією зоопарку та передбачає підрахунок кількості великих і малих тварин, які там живуть. Дані передаються іншим зоопаркам через базу даних і використовуються для контролю кількості видів, що перебувають під загрозою зникнення, пише indianexpress.com.

Серед нових тварин у 2022 році — лінивець Террі, який народився в жовтні, і Ар’я, азіатська левиця, яка переїхала з зоопарку Пейнтона у квітні минулого року. Новонароджений тигр — третій у зоопарку — народився у суматранської тигриці Гайші перед Різдвом, інформує news.sky.com. Ці нові мешканці поповнили список понад 400 видів у Лондонському зоопарку.

Ден Сіммондс, головний доглядач зоопарку, сказав, що це було «особливе», але «складне» завдання, цитує його SkyNews: «»Це може бути дуже важко, коли біля вас підстрибує маленька мавпа-білка, а у нас їх 14 або 15, але доглядачі роблять дивовижну роботу, щоб їх ідентифікувати». Під час інвентаризації не кожну тварину враховують окремо, уточнюється в повідомленні. Колонія мурашок, наприклад, вважається однією, щоб врятувати охоронців від підрахунку кожної окремої комахи.

На фото: Доглядач зоопарку Мік Тайлі позує для фотографії з бактрійськими верблюдами під час щорічної інвентаризації в лондонському зоопарку ZSL в Лондоні, Велика Британія, 4 січня 2022 року. Фото Рейтер

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати