Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Університетське життя за пандемії

Герцогиня Кембриджська поцікавилася умовами навчання студентів
09 жовтня, 11:09

Кейт Міддлтон подорожувала Британією, щоб побачити, чим живуть студенти університетів у складні часи COVID-19.

Герцогиня відвідала університет Дербі, зустрічаючи студентів першого курсу, студентів-медсестер та представників спортивних товариств, обговорюючи впливу пандемії коронавірусу на них.

Стурбована психічним здоров’ям студентів, вона також поговорила з ними про допомогу, яку вони отримують від університету, що знаходиться в англійському Мідлендсі — приблизно в 250 км від Лондона.

У Дербі існують такі ініціативи, як наставництво однокласників та студентів-медсестер, яких «привчають» до колег-студентів у попередньому році, щоб надати їм підтримку під час складних клінічних стажувань, сказала їй.

Університет також забезпечив навчання своїх спортивних товариств, що дозволить студентам підтримувати психічне здоров’я своїх товаришів по команді.

Під час Всесвітнього дня психічного здоров’я в суботу, 10 жовтня, 38-річну Кейт проінформувала генеральний директор Student Minds, британської благодійної організації з питань психічного здоров’я Розі Тресслер, про студентський простір організації — новий ресурс для тих, хто навчався в коледжі під час пандемія.

Кейт, яка вступила до Університету Сент-Ендрюса (де вона познайомилася з чоловіком принцом Вільямом) у 2001 році, має досвід, яким є студентське життя, але за умови COVID-19  обмеження щодо ведення класів та заходи соціального дистанціювання повністю змінили студентський досвід.

У деяких університетах молоді люди вивішували у своїх вікнах плакати із закликами про допомогу на тлі страху перед вірусом та висловлюючи своє розчарування через те, що їм доводиться навчатися за таких складних обставин.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати