Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Як королівська родина відсвяткувала Різдво

Урочистості відбулися в маєтку на сході Англії
26 грудня, 17:01

Королева була одягнена у святковий червоний костюм у день Різдва, яке святкувала в маєтку в Сандрінгемі, де разом із сім’єю, відвідала службу Божу, поки принц Філіп залишався вдома. Герцог Единбурзький, якому вже 98 років, перед Різдвом був виписаний з лікарні в Лондоні, залишивши королеву одну йти до церкви. Зараз він перебуває у приватній садибі у Норфолку, куди його доставили гелікоптером. Нагадаємо, він був прийнятий до лікарні короля Едуарда VII у центрі Лондона, де провів чотири дні.

Цьогріч вперше взяли участь у службі молодші члени королівської родини: принц Джордж та принцеса Шарлотта які відвідували церкву разом із батьками Вільямом та Кейт. Вважається, що вони вже досить дорослі, щоб брати участь у формальній частині святкування.

Оскільки королева Єлізавета ІІ очолює Англійську церкву, це є ключовою частиною королівських святкувань. Після служби Віндгори насолоджуються святковим обідом у Сандрінгем Хаусі, а потім разом спостерігають за промовою королеви на Різдво. Фото Рейтер.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати