Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Ада Роговцева розчулила глядачів

На честь Дня захисника України Київський театр драми і комедії на лівому березі Дніпра запросив на виставу учасників АТО
13 жовтня, 11:05
ФОТО ЄВГЕНА ЧЕКАЛІНА

Глядачами вистави «Вася має зателефонувати» стали військові, медики та волонтери — справжні герої сьогодення. Зокрема Євдокія Степанівна Веприк-Попович — легендарна «Степанівна», або, як її ще називають — «мама Пісок» — військовий медик. З грудня 2014 року вона перебуває на передовій й врятувала не один десяток поранених бійців. Також до театру завітали бойові побратими Анатолій Фатєєв та Віктор Шепілов — керівники інженерно-саперної служби 93 бригади. Міцність духу Анатолія Вікторовича справді вражає. Пішовши на фронт добровольцем, під Мар’їнкою він підірвався на міні й втратив обидві ноги... Зараз ветеран пересувається на протезах, але незважаючи на це, залишається надзвичайно життєрадісною і відкритою людиною, підтримуючи та надихаючи своїм прикладом інших!

Одну з найпопулярніших вистав театру — «Вася має зателефонувати» з видатною Адою Роговцевою в головній ролі, глядачі завжди вітають гучними оплесками. Але цього разу, коли після фінального поклону на сцену до акторів були запрошені ще й почесні гості — зал зустрів їх справжньою овацією!

Щирими і проникливими словами Ада Миколаївна наголосила, що ми маємо завжди пам’ятати про тих, хто сьогодні самовіддано боронить нашу землю, підтримувати їх та шанувати мужність і силу героїв-захисників України, побажала миру нашій Батьківщині. А розчулені гості подякували театру і глядачам за ті емоції, які вони відчували і під час вистави, і після неї, стоячи на сцені поруч з акторами. Сліз і почуттів не стримував ніхто — ані на сцені, ані в залі!

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати