Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Дикий театр» – сезон прем’єр

Провокація, екшн та епатаж для креативної аудиторії
23 листопада, 11:38
СЦЕНА З ВИСТАВИ KILL / ФОТО НАДАНО «ДИКИМ ТЕАТРОМ»

Нагадаємо, «Дикий театр» заявив про себе 2016 року як творчий «проект», що поставив перед собою амбітну мету — заповнити нішу між комерційною антрепризою та академічною сценою. Кожна вистава цього колективу («Афродизіак», «Том на фермі», «Vій 2.0», «Віталик» «Попи, мєнти, бабло, баби», «Бути знизу»...) викликає резонанс у ЗМІ і полярні думки у критиків та глядачів.

24 і 28 листопада на «Сцені 6» у Довженко-Центрі відбудуться покази новинки — вистави KILL. «Це буде мікс трилера, музичної комедії та пародії на голлівудські стрічки. Постановка Яни Гудзенко створена за мотивами відомої п’єси Жана Жене і популярної вистави Романа Віктюка «Служниці». KILL — це експериментальна суміш інтелектуального гостросюжетного театру і дешевої музичної комедії в супроводі квартету, — каже Ярослава КРАВЧЕНКО, арт-директорка «Дикого театру». — В нашій історії героями стають погані хлопці, спецназівці, а героїнями — бунтівні служниці та instagram-дівчата, які живуть заради красивого кадру і за бутафорським життям приховують лише порожнечу й деградацію...»

Наступна прем’єра «Дикого театру» відбудеться 16 і 17 грудня «О два» — постановка Влади Бєлозоренко, у січні режисер Олексій Дорічевський запросить на... «Гей-парад», на початку лютого покажуть виставу «Летить» (режисер Сергій Сафрончик), а 15 і 16 лютого Максим Голенко представить своє сценічне прочитання «Лейтенанта» за твором Мартіна Макдонаха.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати