Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Джаз Коктебель» відбудеться в Чорноморську

Популярний фестиваль змінюється за форматом і географією
20 липня, 11:54
ГІСТЬ ФЕСТУ — ВІДОМИЙ САКСОФОНІСТ MAX THE SAX (АВСТРІЯ) НА КОНЦЕРТАХ ІМПРОВІЗУЄ, І ЦЕ ЗАВЖДИ НЕЗАБУТНІ ШОУ / ФОТО З САЙТА KOKTEBEL.INFO

Цьогоріч XIV Міжнародний музичний фестиваль «Джаз Коктебель» відбудеться з 25 до 28 серпня в місті Чорноморськ Одеської області.

Нагадаємо, до анексії Криму Росією масштабний музичний захід проводили в місцевому селищі Коктебель щорічно, починаючи з 2003 року. Потім, 2014-го і 2015-го «Джаз Коктебель» пройшов у Затоці Одеської області.

Президент форуму Лілія Млинарич повідомляла у соцмережі про труднощі, які виникли під час підготовки проведення «Джаз Коктебеля» у Затоці: «Вирішувати в Затоці будь-які питання складно, нам не вдалося ні у квітні, ні в травні, ні в червні... Ми вирішили знайти нове місце! Дякуємо тим, хто допомагав ці два роки і підтримував нас у Затоці! Хороші люди є скрізь! Наш фестиваль — це наша свобода й відображення нас самих. Це — живий організм, і він також змінюється разом із нами. Цього року фестиваль пройде в місті з оновленою історією та оновленою назвою — в Чорноморську».

Учасниками музичного опен-ейру стануть: Submotion Orchestra (UK), The Bad Plus (USA), Blue Foundation (DK), Kadebostany (CH), Max the Sax (AT), Сергій Бабкін (UA), Tonbruket (SE), Garden City Movement (ISR), Beissoul & Einius (LT), The Erised (UA), Boom Pam (ISR), panivalkova (UA), 5 Vymir (UA), The Hypnotunez (UA) та інші.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати