Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Останній романтик рок-н-ролу

09 вересня, 00:00
ФОТО НАДАНЕ КОНЦЕРТНИМ АГЕНТСТВОМ PRЕMIUM SOUND

Концертний сезон розпочинається з примітної події: 13 вересня до нас уперше приїжджає один із видатних англійських музикантів — композитор, піаніст, клавішник і вокаліст Брайан Феррі (Bryan Ferry).

Брайан Феррі — особистість з яскравою зовнішністю і надзвичайними акторськими здібностями — завоював міжнародне визнання, очоливши легендарну Roxy Music. Думка про сольну творчість не полишала його впродовж усіх десяти років існування цієї суперпопулярної команди, яка з роками дедалі більше нагадувала відлагоджений механізм для реалізації численних талантів Феррі, не лише першокласного композитора і співця, а й винахідливого митця, який підносив новаторську музику Roxy Music в оригінальних декораціях, костюмах і сценічних шоу.

Сьогодні в сольній дискографії музиканта 13 альбомів. Останній із них, який має назву Olympia і запис якого з артистом знову здійснювали учасники Roxy Music, вийшов 2010 року. На підтримку цього альбому музикант організував Olympia Tour 2011. Європейські дати туру починаються з концертів у країнах Скандинавії. Після київського концерту, 13 вересня на сцені НП «Україна», артиста чекають у московському Crocus City Hall. Потім виступи в Румунії, Сербії та Угорщині, а далі Брайан Феррі помандрує за океан — у США.

Під час київського концерту Брайан Феррі виконає пісні з нового альбому та улюблені всіма хіти. Вся команда в одного з останніх романтиків рок-н-ролу — молода. Середній вік музикантів 20—28 років. Технічний рівень концерту обіцяє бути чудовим, тим паче, що артист везе із собою все своє — декілька траків з оснащенням. Разом із Феррі до Києва приїдуть також двоє (з чотирьох) його синів: Isaak Ferry (26 років) і Tara Ferry (21 рік). Перший — асистент менеджера, другий — перкусіоніст.

Як зазначає організатор концерту Валерій Поваляєв (концертне агентство Prеmium Sound), маючи особливі вимоги до їжі, артист вирішив надати перевагу вишуканому поєднанню східної та західної кухонь — ресторанам «Ацумарі» й BeerBerry в бізнес-центрі «Леонардо». На сніданок у кетерингу для команди одним із пунктів заявлена кров’янка. Також окремим пунктом у райдері позначений масаж — дві години в день концерту. І це має бути лише жінка...

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати