Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Під звуки музики

30 червня Гала-концертом закриється 81-й театральний сезон Національної оперети
30 червня, 10:10
ОДНІЄЮ З РЕЗОНАНСНИХ ПРЕМ’ЄР СЕЗОНУ СТАВ МЮЗИКЛ «ЗВУКИ МУЗИКИ» / ФОТО АНАТОЛІЯ ФЕДОРЦІВА

У програмі вечора глядачі побачать найкращі номери з репертуару та яскраві фрагменти з останніх прем’єр (лунатимуть найпопулярніші оперні арії та запальні номери з відомих бродвейських мюзиклів, симфонічна і музика з відомих кінофільмів).

— Цей театральний сезон був дуже насиченим, — вважає художній керівник Національної оперети Богдан СТРУТИНСЬКИЙ. — Афішу прикрасили три прем’єри: мюзикл «Звуки музики» Р.Роджерса, балет «Моцарт underground...» та драматична моновистава «Любовний монолог», поставлена за мотивами п’єси Г.Маркеса.

Наш театр ініціював новий Міжнародний мистецький фестиваль — «Карпатський простір». З успіхом уже вчетверте відбувся Міжнародний музичний фестиваль «O-Fest». Ми реалізували два великих арт-проекти: Вечір угорської музики «Перлини Дунаю» за участю солістів Будапештського театру оперети та мюзиклу, який відбувся за підтримки Посольства Угорщини в Україні та спільно з Французьким інститутом в Україні — «Віват, Оффенбах», в якому твори відомого композитора прозвучали під керівництвом французького диригента Філіпа Уї. З аншлагами відбулись улюблені глядачами концерти «Симфонія осені», «Штраус в опереті», «Вечір мюзиклу», «Музика з кінофільмів», «Музика сердець», «Тобі коханій...».

Свій 82-й сезон розпочнемо 15 вересня. Переконаний, що шанувальників класичної оперети порадує прем’єра «Графині Маріци» І.Кальмана, яка відбудеться в листопаді. На поціновувачів італійської опери чекають постановки опери «Дзвіночок» Г.Доніцетті та «Севільський цирульник» Дж.Россіні.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати