Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Співаємо і граємо!

Із 29 до 31 липня в Києві відбудеться фестиваль-конкурс ART&MORE
18 липня, 13:25
ФОТО НАДАНО ОРГАНІЗАТОРАМИ ART&MORE

У престижному залі Оперної студії Національної музичної академії України свою майстерність продемонструють понад 30 дітей не лише із нашої країни, а й приїдуть таланти і вундеркінди із різних країн світу. Журі очолить Тетяна Зозуля, режисер, продюсер, яка є екс-керівником столичного Мистецького-концертного центру ім. І. Козловського.

Фестиваль-конкурс включає два тури (інструментальний і вокальний), гала-концерт та урочисту церемонію нагородження переможців. Перший тур — відбіркове прослухування конкурсної програми. Другий тур — проведення репетицій, майстер-класів, конкурсне прослухування концертної програми. Гала-концерт відбудеться за участю лауреатів цього творчого змагання, а бонусом для юних талантів стане спільний виступ з відомими музикантами — Національним ансамблем солістів «Київська камерата» під орудою маестро Валерія Матюхіна.

Нагадаємо, музичний фестиваль-конкурс ART&MORE проводиться у Києві з 2014 року. За цей час у ньому взяли участь понад 200 дітей та їхніх викладачів. За словами організаторів, щороку жанровий та віковий діапазон конкурсу розширюється. Цьогоріч чотири групи учасників від 6 до 18 років продемонструють свої таланти. Учасники конкурсу змагатимуться у двох номінаціях: вокальне мистецтво (солісти, ансамблі — до п’яти осіб) та інструментальне мистецтво (солісти, ансамблі — до п’яти осіб). Фестиваль-конкурс є громадською ініціативою і проводиться заради підтримки молодих музикантів, узагальнення досвіду викладачів дитячих мистецьких закладів і закладів культури, встановлення творчих контактів, зміцнення міжнародних зв’язків та співпраці у сфері музичної культури. ART&MORE відбувається за підтримки Київського методичного центру закладів культури і навчальних закладів Департаменту культури Київської міської державної адміністрації та Національної музичної академії України.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати