Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Вальс і …бізнес

Днями в Національній опереті відбулися дві події: великий концерт і підписання меморандуму про співпрацю театру і меценатів
23 листопада, 13:51

У епоху надшвидкісних і стрімких змін мати нагоду насолоджуватися вічним – справжня розкіш! Гранд-концерт «Вечір вальсу» відбувся на головній сцені Національної оперети України. Масштабна програма включала ліричні композиції різних епох і різних жанрів. Яскрава подія в нашій столиці не залишилася непоміченою: представники бізнесу, що приєдналися до театрального заходу вирішили започаткувати для себе новий напрям корпоративної соціальної відповідальності – підтримка музичного театру.

На пресконференції перед концертом генеральний директор-художній керівник Національної оперети України Богдан Струтинський та керуючий партнер юридичної фірми INTEGRITES Олексій Фелів підписали меморандум про співпрацю. Партнери визначають перед собою завдання і цілі, в яких зацікавлений насамперед український глядач: привернути увагу бізнесу до культури; збільшити кількість нових, масштабних театральних постановок; підтримувати та розширювати міжнародну співпрацю.

 

Концерт «Вечір вальсу» став прем’єрним проєктом 87-го сезону Національної оперети України. Понад 25 вальсових композицій пролунали у виконанні симфонічного оркестру театру під орудою Сергія Дідка. Артисти балету (солісти: Максим Булгаков, Юлія Ільченко, Яна Сазонова, Михайло Боцок, Артем Тимчук та Наталія Ясницька), кружляючи у вальсі, створили пластичну історію краси і кохання (головний балетмейстер Вадим Прокопенко). Хор театру (хормейстер Максим Ковальчук) додав об’ємного звучання, розширюючи вальсовий музичний простір сцени. Акордеоніст Олег Микитюк презентував один зі прем'єрних вальсів.

Солісти-вокалісти: Сергій Авдєєв, Олена Арбузова, Ганна Довбня, Валерія Туліс, Мар’яна Боднар, Ганна Коваль, Яна Татарова, Олександр Вознюк, Олександр Харламов та Олександр Чувпило виконали вальси з опер і оперет, із мюзиклів і кінофільмів, вальси композиторів-класиків та сучасні твори. Ведуча концерту – Мар’яна Боднар, режисер-постановник – Богдан Струтинський.

Новий театрально-музичний проєкт і нова меценатська історія успішно розпочаті.

Фото надано Національною оперетою

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати