Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Знак якості»

«День» оголошує набір до XVII Літньої школи журналістики
31 травня, 12:51

За вже понад 16-річне існування Літня школа журналістики «Дня» отримала своєрідний «знак якості». Він — у відгуках її численних випускників (а за всі роки це вже майже тисяча людей), авторитетних лекторів та роботодавців і колег хлопців і дівчат, які здійснили «квантовий стрибок» у своєму журналістському та особистісному розвитку протягом місяця в колективі редакції газети «День». Тож дорогі друзі, студенти-журналісти, філологи, історики і не тільки, чекаємо на вас, якщо ви:

• прагнете зрозуміти та освоїти не тільки практичну журналістику, а й саме ЯКІСНУ;

• знаєте, що таке «День» як холдинг інтелектуальних ініціатив із майже 23-річною історією, і хочете поглибити ці знання;

• готові міркувати над запитаннями до політичних, економічних, безпекових експертів, діячів культури та дипломатів рівня послів, народних депутатів і артистів, міністрів, гуру в теле-, радіо- та пресовій журналістиці;

• не боїтеся динамічного графіка майже 24/7 і слова «дедлайн»;

• готові продемонструвати партнерство — адже «День», у міру своїх можливостей, дбатиме про ваше комфортне перебування в редакції і сприятиме у вирішенні побутових питань.

Найкращий аргумент для зацікавлених — відгук безпосереднього учасника ЛШЖ. Пропонуємо вам думку студентки Національного університету «Києво-Могилянська академія», нашої минулорічної випускниці, а тепер і колеги у веб-редакції «Дня» Владислави ШЕВЧЕНКО:

— Минулого року мені пощастило бути учасницею Літньої школи журналістики «Дня».

Спекотний та дощовий липень став своєрідним рубіконом, який розвернув моє життя на 180 градусів. Тоді я була сором’язливою першокурсницею, яка навчається на технічній спеціальності та лише марить журналістикою. Сьогодні ж я маю роботу своєї мрії та з легкістю підходжу до людини за коментарем чи інтерв’ю, тому що знаю, що питати.

Цього я навчилася саме у ЛШЖ, де протягом місяця на тебе кожного дня чекатимуть зустрічі з найкращими спікерами, яких ти тільки міг собі уявити. Це справжні професіонали та, головне, не байдужі до України люди. Вони навчать тебе багатьох нюансів та змусять повірити у себе.

Якщо ти, як і я у свій час, роздумуєш, чи подаватися, моя відповідь: так! Чому? Бо я хочу розділити щастя працювати у такій команді та бажаю, щоб «День» і надалі змінював життя людей на краще. Перед тобою відкриється новий, досі не знаний для тебе світ. А який саме, дізнайся сам.

А ще Літня школа допоможе знайти себе, незважаючи на те, будеш ти надалі займатися журналістикою чи ні. Адже «День» — це не просто газета, це осередок людей, які вчать тебе не боятися змінювати себе та свою країну, надихають та доводять, що все можливо.

Лише від тебе залежатиме, залишатися у цій системі координат чи ні.

***

Ми не беремо фінансових внесків за участь у Літній школі журналістики, але обов’язковими умовами є передплата газети «День» та придбання (і прочитання!) книжок Бібліотеки нашої газети. Зверніть увагу: відбір — конкурсний, і кількість учасників — обмежена. Тому, будь ласка, серйозно і вдумливо заповнюйте анкети.

Умови відбору до Літньої школи журналістики «Дня»-2019:

заповніть анкету учасника на сайті «Дня»;

• запишіть відеорезюме (хронометраж до 1 хв.);

• ознайомтеся з Деревом пізнання газети «День»  (для перегляду в браузері має бути увімкнутий дозвіл відтворення Flash) і напишіть есе на тему: «День» як якісна альтернатива. Що це?»

До заявки обов’язково потрібно додати:

• скановану копію квитанції про передплату друкованої версії «Дня»;

• чек, що підтверджує придбання книжки або серії книжок Бібліотеки «Дня» (рекомендуємо подарувати її рідній школі).

Літня школа журналістики «Дня» триватиме з 1 по 26 липня.

Заявки на участь можна подавати до 24 червня (включно).

З питань передплати і придбання книжок Бібліотеки телефонуйте: (044) 303-96-23, пишіть на адресу: [email protected], звертайтеся до інтернет-магазину на сайті «Дня» або приходьте безпосередньо в редакцію: м. Київ, проспект Перемоги, 121Д, каб. 4.5 (відділ реалізації).

Якщо у вас виникнуть запитання щодо заповнення анкети (або будь-які інші), звертайтеся до куратора Літньої школи — редактора відділу кореспондентської мережі Ольги Харченко.

Контакти:

[email protected],

тел. (044) 303 96 27,

         (097) 76 49 221,

Facebook-сторінка https://www.facebook.com/sashaolj

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати