Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«1+1» — для тих, хто не розучився думати

14 січня, 00:00

У № 1 «Дня» за нинішній рік ми написали про занепокоєння телеглядачів у зв'язку із зникненням з ефіру «1+1» інтелектуально-інтерактивного проекту «Проти ночі» . А сьогодні ми раді опублікувати блискавичний коментар, присланий у зв'язку з цим у «День» генеральним продюсером «1+1» Олександром Роднянським .

«Канал «1+1», — повідомляє пан Роднянський, — не відмовляється від діалогу з аудиторією. Ми як були «діалоговим» каналом, так і надалі ним залишаємось. У рамках розвитку цієї концепції і цього способу спілкування «1+1» з телеглядачами ми просто змінюємо формат і змінюємо інтонацію. Це стосується і програми «Проти ночі» . Цей проект призупиняється, деякі відновлюються, а якісь нові придумуються.

У нас не зникне інтерактивний діалог з глядачами у вечірньому ефірі. З'явиться нова програма, яка об'єднає основні журналістські передачі. Цим займатимуться наші основні журналісти і ведучі, я думаю, Микола Вересень, Ольга Герасим'юк та Юрій Макаров .

У рамках інформаційного мовлення у нас з'являється щоденна прямоефіна п'ятихвилинна програма В'ячеслав Піховшека та Данила Яневського . Ми посилюємо наші новини. У нас поновлюється нічний випуск ТСН у прямому ефірі. Поєднання нічного випуску ТСН з журналістським блоком програм не тільки не ослабить, а й посилить інтелектуальну насиченість нашого вечірнього і нічного ефіру.»

ВІД ТЕЛЕКЛУБУ «Дня»: Що ж, сподіватимемося, що нам залишається тільки трохи почекати, щоб обговорити усі животрепетні теми з нашими улюбленими ведучими «1+1».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати