Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Голос Донбасу» – у приймачах

У Краматорську та Слов’янську розпочала мовлення нова радіостанція
30 вересня, 14:08

«Голос Донбасу» 27 вересня запустився в містах Краматорськ і Слов’янськ на Донеччині на частоті 90,4 FM.  Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила радник міністра інформаційної політики України Тетяна Попова. Цього ж дня в Маріуполі розпочато тестове мовлення «Громадського радіо» на частоті 89,1 МГц.

На сьогодні радіостанція «Голос Донбасу» вже мовить у Мар’їнці, Волновасі, Маріуполі, Авдіївці на Донеччині, а також у Щасті на Луганщині.

«Голос Донбасу» — це інформаційна радіостанція, тому основна частина програм — інформаційно-аналітичні. Передусім це програми про Донбас та донеччан, які будуть їм корисні, які допоможуть їм у повсякденному житті, а також які пояснюють процеси, що відбуваються зараз в Україні. Яким чином Донецька область може бути задіяна у цих процесах, як вони впливають на життя донеччан, — пояснив раніше «Дню» головний редактор радіостанції Юрій ТАБАЧЕНКО. — Крім того, це програми політичного, економічного, соціального характеру, є також передачі більш легкого жанру, які дають можливість відволіктися від серйозних тем, замислитися про свій внутрішній світ, можливо, навіть отримати якусь підтримку. До участі в ефірі ми насамперед запрошуємо людей, так чи інакше пов’язаних із Донбасом».

За словами керівника «Голосу Донбасу», однією з проблем залишається боротьба з російською пропагандою, в полоні якої перебувають мешканці прифронтової зони.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати