Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Iнтелектуальний трамплін»

Випускниці ЛШЖ «Дня»-2016 — про те, чому не варто зволікати з подачею заявки
14 червня, 12:05
ФОТО МИКОЛИ ТИМЧЕНКА / «День»

Ось-ось закінчиться «гаряча» сесійна студентська та екзаменаційна шкільна пора, і на редакцію «Дня» «посипляться» не лише дзвінки і повідомлення в соцмережах, а й заповнені анкети кандидатів на участь у вже сімнадцятій Літній школі журналістики, відбір до якої, нагадаємо, конкурсний. Заявку можна заповнити за посиланням  до 24 червня включно. Чому це неодмінно варто зробити — у відгуках випускниць нашої ЛШЖ 2016 року, які не лише не забули той липневий інтенсив, а й охоче діляться враженнями.

Анна ГОЛIШЕВСЬКА, магістрантка Львівського національного університету імені Iвана Франка:

— Літня школа журналістики газети «День» для мене стала справжнім випробуванням на «міцність». Це насправді складний етап життя, але пройшовши цей шлях,  ви одразу зрозумієте, настільки глибоке інтелектуальне джерело всередині себе ви змогли відшукати завдяки власним старанням, витримці, крутим спікерам та всій редакції газети «День». Літня школа —  надзвичайно цікавий майданчик для обговорення важливих соціальних, політичних та культурних тем. Саме тут вам вдасться почерпнути ті знання й навички, які потрібні кожному думаючому, сучасному журналісту. 

А момент, коли ти вперше одягаєш футболку «Дня», — направду незабутній! Саме тоді ти усвідомлюєш,  що тепер на тебе чекає цілий місяць кайфу, цілодобового навчання, праці та спілкування з найцікавішими людьми країни! Цей момент ми прожили в дружній та суперкреативній тринадцятці. А ти готовий приєднатися до наших лав?

Оксана ВОЙТКО, магістрантка Львівського національного університету імені Iвана Франка, співробітниця прес-служби УГКЦ і Блаженнійшого Святослава, кореспондентка видань «РIА Львів» та SPAce:

— Літня школа журналістики «Дня» — це інтелектуальний трамплін, який забезпечує кожному учаснику великий прорив у тривалому журналістському марафоні. Чимало відомих діячів кажуть, що понад 50% їхнього успіху полягає в тому, що вони перебувають в оточенні, яке стимулює до розвитку і надає натхнення, підтримку й допомогу.

Все це й стосується редакції газети «День»: атмосфера занурить у ритм і дух видання; доступ до відомих лекторів (головних ньюсмейкерів країни), які нададуть ексклюзивну інформацію; сотні годин практики; улюблені журналісти, які ще зовсім нещодавно були для тебе прикладами для наслідування, на певний час стають твоїми колегами й друзями...

Без сумніву, провести своє інтелектуальне літо з «Днем» — це як виграти в лотерею, адже після школи тобі відкриваються чимало дверей... Однак в умовах роботи сучасної української журналістики важливим моментом є не лише оці всі складові. Газета «День» чудово розуміє свою місію, своє значення. Ба більше, видання чітко знає свою стратегію і «пункт призначення».

«День» не лише говорить про цінності, газета живе ними і пропонує з нею розділити цей дуже непростий шлях.

***

Нагадаємо, з питаннями можна звертатися до куратора Літньої школи, редактора відділу кореспондентської мережі Ольги Харченко.

Контакти: [email protected], тел. (044) 303 96 27,

(097) 76 49 221,

Facebook-сторінка

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати