Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Iсторія року – в одній виставці

Чому треба взяти участь у XXII Міжнародному фотоконкурсі газети «День»
18 вересня, 12:06

Щороку цей фотоконкурс і фінальна виставка — масштабна культурна подія, яка збирає в столиці чудових майстрів і справжніх поціновувачів візуального мистецтва. Теплі зустрічі зі знайомими, фотоісторії з усієї країни, чудеса репортажної зйомки, сильні портрети, пейзажі, приємні подарунки від численних партнерів заходу — усе це про виставку «Дня».

І дуже круто, що цього неймовірно складного року, газета вирішила проводити конкурс і зустрітися з його переможцями наживо. Цей рік сповнений глобальних викликів, політичної турбулентності, людської відваги, самопожертви, благодійності і креативних рішень у різних сферах. І герої цього року обов’язково мають зустрітися в одній залі, на одній виставці.

СПРАГА

Переконаний, що саме так і буде. Адже «День» традиційно відбирає найкращі роботи, які складають фотопазл життя України впродовж року. Сьогодні ми живемо з карантинними обмеженнями, з тривогою про завтрашній день, своє здоров’я і майбутнє країни. Однак саме в цей час наші герої воюють на Донбасі проти російських найманців, лікарі рятують життя і борються на передовій з коронавірусом, вчителі адаптують освітній процес... Це лише кілька простих прикладів. А взагалі  — всі адаптуються до нових умов.

Власне, в цьому і вбачається необхідність провести фотозріз цього часу: показати героїв сьогодення і буденні історії «в масках», приклади, які надихають і які змушують побачити в кожній світлині щось більше, ніж просто фото.

ГОРЯТЬ ПЛАВНІ

Уже кілька років поспіль я беру участь у фотоконкурсі «Дня». Були навіть приємні нагороди від партнерів! Робота журналіста «в полі» не обходиться без мандрівок, цікавих людей, історій, сюжетів для репортажів. З них щороку відбирав 3-4 знімки для конкурсу. Однак цього разу зробити це відверто непросто. Заплановані і незаплановані подорожі закрились на карантин. Звичайно, є кілька картинок із міста (робити які мене надихає більд-редактор «Дня» Микола Тимченко), а також із кількох подорожей до моря. Можливо, вони додадуть південного і сонячного настрою осінній фотовиставці.

ПАСТУХ

А колег із камерою в руках закликаю не вагатися і подаватися. Фотоконкурс особливий. Я б сказав, він дуже людяний. Тому перемогти в ньому можуть і професіонали, і аматори, і навіть діти у відповідній категорії.

Нагадаємо, з умовами конкурсу можна ознайомитися за посиланням.

Роботи приймаються до 18 жовтня!


УМОВИ КОНКУРСУ

НОМІНАЦІЇ

1. Український світ

2. Політика

3. Фото з історією

4. Світ очима дітей

(до 18 років, участь для дітей безкоштовна)

* Зарахування фотографій до певної номінації здійснює журі конкурсу.

Три прості кроки для участі:

1. Зробіть внесок у розмірі 200 грн* (він спрямований на покриття організаційних витрат: друк з метою відбору робіт, оформлення)

2. Заповніть онлайн-анкету учасника

3. Додайте конкурсні світлини в електронному вигляді та копію квитанції про оплату внеску

*Для економії ваших коштів на друк кожної світлини у форматі A3 ми започаткували загальний внесок і беремо на себе цей обов’язок.

Способи оплати внеску:

►Картами VISA, MasterCard в інтернет-магазині «Дня» (зробити скриншот екрану завершеної операції оплати в системі «Platon»);

► Через будь-яке банківське відділення або інтернет-банкінг (квитанція з реквізитами)

► У редакції газети «День» за адресою м. Київ, проспект Перемоги, 121д (заздалегідь зателефонуйте та домовтеся про візит!)

Реквізити

Одержувач: ТОВ «Українська прес-група»

Код одержувача (ЗКПО): 24249388

р/р: UA32 3808 0500 0000 0026 0074 78064 у АТ «Райффайзен Банк «Аваль»

МФО: 380805,

ІПН:  242493826548

Ім’я платника: вкажіть ваші прізвище, ім’я, по батькові

Призначення платежу: Внесок для участі в 22-му фотоконкурсі газети «День»

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати