Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Картинна галерея «Iнтеру»

12 березня, 00:00

— Рекламна заставка — форма, яка повинна періодично змінюватися, — стверджує керівник дизайн-групи каналу Влад Соловйов. — Та оскільки на «Інтері» склався певний підхід до оформлення ефіру з використанням зразків шедевріального живопису, ми вирішили не відходити від цього прийому, звернувшись до живопису європейських майстрів кінця минулого й нинішнього століть. Поки ця серія включає в себе 20—25 робіт. Думаю, поступово будемо її нарощувати.

Телебачення, виконуючи різні функції, має виконувати ще й функцію освітню. Це особливо важливо сьогодні — на тлі загального колосального падіння культури. Тому, вважаю, наші заставки — певний внесок у таку потрібну справу. Вони когось познайомлять, а комусь нагадають про видатні досягнення людства в образотворчому мистецтві. Аж ніяк не випадково в заставках імена авторів картин подано так крупно.

Секрет же, родзинка цього проекту полягає в тому, що немов збувається така собі давня дитяча мрія: роботи, давно знайомі багатьом з нас... раптом оживають! Курець у кадрі (портрет Поля Сезана) кліпає очима, його рука повзе вдовж поли піджака, струменить дим із люльки. Така нюансна шаржова мультиплікація. Таким чином, заявляючи про дуже серйозні речі, ми не переборщуємо з цією серйозністю.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати