Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Медіа-новини

08 липня, 00:00

 

Львів туристичний — очима німкені 

Серія туристичних путівників німецької журналістки Бріґітте Шульце, про які «День» спілкувався з їхнім автором (№29 від 19 лютого 2010), збагатилася ще одним виданням із заклично-інтригуючим заголовком «Львів — просто чарівний. Скуштуйте!». Німецькомовний путівник є вкрай актуальним напередодні Чемпіонату Європи з футболу 2012 року та мимохіть став рекламою України в Німеччині. Сама авторка вважає, що «за допомогою цієї книжки тисячі вболівальників Європи можуть вже зараз підготуватися до поїздки. Проте цей погляд збоку може бути корисним і для мешканців України, і для Львова», цитує слова Бріґітте Шульце ZAXID.NET. Невдовзі побачить світ ще один путівник Бріґітте Шульце. Німкеня познайомить охочих до мандрів людей зі столицею України. Орієнтовний вихід книги «Київ... з любові та цікавості. Прямуйте за мною!» запланований на 2011 рік, зазначається на офіційному сайті Бріґітте Шульце. 

Гостем наступного випуску «Tkachenko.ua» стане Богдан Ступка

 За час, що минув від прем’єри проекту Олександра Ткаченка на «1+1» 23 травня, гостями ефіру вже стали президент Грузії Михайло Саакашвілі, відомий український боксер Віталій Кличко, Блаженнійший владика Любомир Гузар, прем’єр-міністр Микола Азаров, міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов. У наступному випуску «Tkachenko.ua» — спілкування ведучого з відомим українським актором Богданом Ступкою. Під час вручення йому нагороди на Римському кінофестивалі за головну роль у фільмі Кшиштофа Зануссі «Серце на долоні» Богдан Ступка сказав: «Мрією мого життя було, щоб українська культура стала відома в цілому світі. Мрії повинні збуватися, і я щасливий, що маю можливість сприяти цьому». Саме про участь Богдана Ступки у прогресі українського кіно- і театрального мистецтва та про інші аспекти життя і творчості актора — розмова з Олександром Ткаченком у понеділок, 11 липня, о 23.05. 

Турецьке ТБ покаже фільми про Україну 

Цикл документальних фільмів про історію, культуру, туризм і промисловість України вийде в ефірі телеканалу TRT Tourism and Documentary у рамках його співпраці з Національною телекомпанією України.

Між Першим Національним і турецьким телеканалом TRT Tourism and Documentary була досягнута домовленість про створення серії документальних фільмів, присвячених Україні, турецьким телеканалом TRT і Першим Національним про Туреччину. TRT Tourism and Documentary зацікавлений у зйомці 25-хвилинних фільмів про історію, культуру, туризм і промисловість в найбільших містах України. Документальні фільми будуть показані в Туреччині.

У свою чергу Перший Національний вже розпочав зйомку програм про Туреччину. Три випуски програми «Аудієнція», що виходить на Першому Національному, будуть присвячені турецьким містам Анталія та Ізмір. Уже 14 липня глядачі Першого зможуть ознайомитися з історією, цікавими місцями, культурою та інфраструктурою Анталії.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати